Při nákupu nad 1900,- doprava ZDARMA.

4 tipy jak pěkně zkombinovat trička na zimu

Při navrhování oblečení, vždycky přemýšlím, jak se k sobě budou nové kousky hodit a jak budou vypadat spolu s těmi, které třeba už máte doma. Troufám si říct, že se tak dá poskládat spousta slušivých kompletů pro vás i pro vaše mláďata.

 

obleceni-pro-celou-rodinu-2

 

Není matchy... jako matchy...

"Slaďte se, ale vyberte si každý to své." To je takové naše motto pro vás, kteří si dáváte záležet na vyladěném outfitu pro všechny členy rodiny a chcete zároveň podtrhnout individualitu každého z vás. Vyjádřit oblečením vaší pospolitost se dá mnoha způsoby, ale nemusíte zrovna vypadat jako přes kopírák.

Pro vaši inspiraci jsem připravila 4 barevné škály, do každé se hodí jedno z našich triček s dlouhým rukávem. Podívejte se, co bych k nim doporučila. Ať už jde o komplet pro dceru, pro syna nebo pro vás, budete originální. A když se pak sejdete na společném focení nebo rodinné oslavě, každému bude jasné, že patříte k sobě.

 

barevnice-boruvkovy-sorbet

 1/ Borůvkový sorbet s malinou

Nejde o zmrzlinový pohár, servírujeme dívčí tričko s hvězdou a k němu kanýrovou sukýnku. Holčičí odstíny, které by mohly být sladké, dostanou s ocelově a tmavě modrou tlumenější nádech. Je to svěží a sebejistá kombinace pro všechny rošťandy i jejich mámy.

 

21

 

Co se hodí do barevné škály Borůvkový sorbet s malinou: 

 

Hledáte něco pro kluky? V kategorii dětské oblečení najdete více:

 

barevnice-mlecna-modra

2/ Mléčná modrá s vínovou

Ledový odstín modré doplněný teplou vínovou. Kontrast, kterému sluší smetana s malinou a nejlépe v detailu. Pro ženu klidně stačí správně červený odstín rtěnky.

Jestli máte doma "medvídkomila", pak musí mít tohle tričko s medvědem a ušatou kuklu. Všechny barvy v téhle škále podtrhnete naší oblíbenou ocelově modrou. 

 

22

 

Co se hodí do barevné škály Mléčná modrá s vínovou: 

 

Hledáte něco pro ženy? V kategorii dámské oblečení najdete více:

 

barevnice-smaragdova-zelena

3/ Smaragdově zelená s tóny modré

Žralok patří do moře. Není tedy divu, že miluje "Aqua" tóny od zelené přes  modrou až po odstín temné hlubiny. V této kombinaci vynikne smaragdově zelené tričko s hvězdou tak jako stejně nazývaný kámen mezi drahokamy.

 

20

 

Co se hodí do barevné škály Smaragdově zelená s tóny modré: 

 

Hledáte něco pro holky? V kategorii dětské oblečení najdete více:

 

 barevnice-fialova

4/ Fialová s černobílou a šedou

Fialová se často považuje za noblesní barvu. Možná je to proto, že v minulosti měla díky obtížnému získávání cenu vyšší než zlato. Dnes už je běžně dostupná, ale na její váženosti to neubírá. Fialové tričko s medvědem nejlépe vynikne na neutrálních odstínech šedé, černé a bílé. Šedočerný dámský komplet můžete doplnit fialovým ručně tištěným šátkem.

 

23

 

Co se hodí do barevné škály Fialová s černobílou a šedou: 

 

Hledáte další trička pro ženy? V kategorii dámská trička najdete více:

 

originalni-detska-tricka_1

 

Všechna dětská trička ze zimní kolekce Win, win, winterrrr... Najdete spolu s dalšími tady.

 

detska-tricka_1

 

Barevné kombinace pro vás doporučila Bára, autorka Shark in the Park.

 

newsletter PRÁZDNINY 2

Zpět do obchodu